Alfabet Poster & meer Kinderposters

  • Berichtcategorie:Kids

abc posterAlfabet, abc en 123 posters. Een drietal verschillende kinderposters die het heel goed doen in de kinderkamer. Posters zijn heerlijk kleurrijk en daarom passen ze ook zo bijzonder goed in de kinderkamer.

Alfabet Posters & 123 Posters

ABC posters zijn er gelukkig meer dan genoeg. Hartstikke leuk zeker wanneer je kleuter op de kleuterschool al de eerste letters aangeleerd krijgt, is het leuk om een abc poster oftwel alfabet poster in hun kinderkamer op te hangen. Je kunt er bijvoorbeeld een klein ritueeltje van maken voor het slapen gaan. Samen nog even het hele alfabet oplezen of bijvoorbeeld iedere avond een paar letters uitkiezen en samen woorden verzinnen die met die letter beginnen. Leuk, want zodra je kleuter dan naar groep 3 gaat heeft het al een aardige woordenschat opgebouwd met behulp van de alfabet poster. Een leuke abc poster en 123 posters vinden wij die van Kaartje of Kip. Klik op de poster om naar de shop te gaan waar je ze kunt kopen

alfabet poster123 poster

Kinderposters

Leuke kinderposters zijn er meer dan genoeg. Talloze shops bieden een ruim assortiment aan posters aan. Er zijn veel winkels die posters met bekende illustraties van bijvoorbeeld Hello Kitty, Disney en meer. Maar het is zeker zo leuk om even verder te kijken. Er zijn er namelijk een heleboel die mooie illustraties bieden die wat origineler zijn en heel mooi kleurrijk. Wat dacht je van een kleurrijke Helen Dardik Poster of de posters van Miss Honeybird.

Poster Jongenskamer

Voor jongens blijft het gewoonlijk nog best wel moeilijk om een originele poster te vinden. Het is gewoon echt zo, het assortiment van meisjeskamer posters is nu eenmaal groter dan het assortiment met jongenskamer posters. Wij zocht er een paar op:

poster jongenskamer

 

jongensposters

 

 

 

 

 

Poster Babykamer

Ook voor de babykamer is het leuk om posters op te hangen. Je hangt babyposters leuk in lijsten aan de muur. Een mooi kleurrijk en toch sfeervol effect geeft dat. Wij vinden zelf de bij elkaar passende poster beer en poster hert erg leuk. Een combinatie van mintgroen en taupe kleur. Mintgroen is natuurlijk helemaal van nu!

poster beerposter hertje