Adventure mint – nieuwe serie!

  • Berichtcategorie:Kids

De Adventure Mint collectie van Little Dutch. Dit najaar komt Little Dutch wederom met een hele mooie en gave serie babyproducten. De Adventure serie is verkrijgbaar in de kleuren Pink, Blue en Mint. We inspireren je in deze blog over de Adventure Mint. Wat een prachtige lijn is dit! De mooie, zachte mint kleur is te gebruiken in zowel jongens -als meisjeskamers en perfect te combineren met de andere collecties van Little Dutch.

Babykamer inrichten met Adventure Mint

Adventure mint collectie Little Dutch baby Een Babykamer inrichten is nog niet zo makkelijk als het lijkt. Wanneer je weet of je een jongen of meisje krijgt, wordt het al iets makkelijker. Toch is het handig om voordat je enthousiast inkopen gaat doen na te denken over een thema, kleur en/of sfeer. Vaak gaat het mis wanneer je een mooie basis hebt gekozen en bijpassende babykamer accessoires gaat zoeken. Wanneer je dan denkt DE bijpassende accessoires gevonden te hebben, is het vaak nèt niet de juiste kleur of de juiste sfeer. Maak het jezelf makkelijk en kies voor de Adventure Mint Collectie van Little Dutch. Alles wat je nodig hebt van aankleding tot zelfs bijpassend behang en verf. Deze collectie heeft het!

Verf en behang

Behang en verf Little dutch adventure collectieWe noemden het hiervoor al even, maar de Adventure Mint collectie komt dus, net als de Blue en Pink collectie overigens, met geheel bijpassend behang en verf! In samenwerking met Graham & Brown lanceert Little Dutch dit unieke concept. Het behang en de verf is in precies hetzelfde design en dezelfde kleuren verkrijgbaar. Dat is natuurlijk ideaal! Kies een kleur verf voor één muurtje en combineer met een muurtje behang aan de andere kant van het kamertje. Het behang is ook nog eens vliesbehang. De lijm smeer je op de muur in plaats van op het behang zelf. Dit voorkomt een hoop geklungel en geklieder zal je zien.

Zeer uitgebreide collectie

Met de verf en het behang van de Adventure mint collectie op de muren heb je al een geweldige basis gelegd voor een hele mooie en stijlvolle kinderkamer. Deze collectie komt met een mooie silhouette lamp voor aan het plafond, welke door de prachtige silhouetten die weergegeven worden zodra de lamp aangaat, het hele kamertje een veilig en vertrouwd sfeertje geeft. Stijl het kamertje af met kwalitatief zeer hoogwaardig bedtextiel voor het wiegje of het ledikant. Het geheel maak je af met mooie babykamer accessoires als een ster muziekdoosje aan het bedje en een commodemandje en aankleedkussenhoes op de commode. Kleed je baby in het mooie adventure Pink badjasje nadat je hem heerlijk droog geknuffeld hebt in één van de mooie swaddle doeken.

Ster muziekdoosje adventure mint Commode mandje Mint adventure collectie

Hoogwaardige producten

De hoogwaardige producten zijn allen op een originele wijze afgewerkt en zijn stuk voor stuk prachtig om te zien. Alle stoffen van Little Dutch zijn op een speciale manier geweven, waardoor het niet alleen zijdezacht, maar ook nog eens comfortabel is. Little Dutch heeft dan ook een hele duidelijke visie. De producten zijn naast dat ze aantrekkelijk zijn ook heel functioneel en fijn in gebruik voor zowel verzorger als kindje. Knuffelen, slapen, spelen en verzorgen wordt hierdoor nog fijner en leuker voor jou en je kindje!